TALLERS PER GENT GRAN

TALLERS DE MANTENIMENT DE LA MEMÒRIA I TALLERS D’ÚS I CONEIXEMENT DE DISPOSITIUS MÒBILS I TAULETES.

L’Ajuntament de Fornells de la Selva conjuntament amb el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, organitza Tallers de Manteniment de la Memòria pel Curs 2021-2022, que forma part dels programes i serveis que es desenvolupen a la comarca del Gironès adreçats al foment de l’envelliment actiu.

Els Tallers de manteniment de la memòria seran a càrrec d’una psicòloga especialitzada. L’activitat consta de sessions setmanals d’una hora, i es realitzaran els Dilluns, de 16.00 hores a 17.00 hores de la tarda del 20/09/2021 al 29/11/2021.

Els Tallers d’Us i coneixement de dispositius Mòbils i Tauletes a càrrec d’una persona especialitzada. L’Activitat consta de sessions setmanals dues hores, i es realitzaran els Divendres, de 10.30 hores a 12.30 hores del matí del 8/10/2021 al 3/12/2021.

El lloc a on es portaran a terme les activitats és al Local d’Entitats de Fornells de la Selva.

S’abordaran temes relacionats amb el manteniment de la memòria, i es combinarà la teoria amb la pràctica. Les sessions són obertes a tota la gent gran a partir de 65 anys del municipi i l’assistència és totalment gratuïta.

Si esteu interessats/des en participar en els tallers, cal que us adreceu a les dependències de l’Ajuntament per tal de formalitzar la vostra inscripció. Teniu temps fins el Dijous, dia 16 de setembre de 2021.

Aprofitem per saludar-vos ben atentament i us animen a participar activament a totes les sessions organitzades. Val la pena!